[LO] Ostrava - Praha 635 Kč OW
Vychází to tak, i když kupuješ přes google.com/trips. Bravofly mi poslal všechny údaje, takže můžu s rezervacema volně nakládat, je to na moje jméno...
Martin Vícha napsal(a):Jasně, ale těch 244DKK je taky za OW, ne?
Ano, chápu, jen jsem se v první chvíli zaradoval, že jsi objevil nějakou možnost za 700 RT;)
@Vlastimil Já to kupoval za 1300 :D Já to zapomněl koupit a pak šel pit a další den to bylo pryč... ale co už, hlavní je, že letíme :D
Nakonec jsem koupil OW PRG-OSR 5.3. Kdyby se někdo chystal na stejný let, rád se setkám třeba v salonku, nebo na palubě.
Embraer RJ-190 toho 8.3. mezitím zdražil, tak snad poletí ještě jindy...
Tak ja vim panove ,ze byste chteli aby za tim kniplem byl mikir ,nebo aspon vedle vas ,nebo vam dela toho stewarda a nosil ten chlast ,ale to neklapne i kdyz polsky umim obstojne a do Maxa me zase SW nevezme ,protoze nejsem jejich cenova skupina :-))
Tak asi podnikum je to jedno a ti lidi to maji jako sluzebku a maji to zaplacene tak proc by neleteli nebo se treba boji vlaku ,ze to v nem chytnou
Jde si v LOT koupit nejake jidlo nebo piti ?aby se rouska dala sundat ? Nebo si clovek koupi neco na gate a pak muze tech 50 minut popijet nebo jist a muzou mi polibit prdel -)
mikir napsal(a):Tak asi podnikum je to jedno a ti lidi to maji jako sluzebku a maji to zaplacene tak proc by neleteli nebo se treba boji vlaku ,ze to v nem chytnou
Jde si v LOT koupit nejake jidlo nebo piti ?aby se rouska dala sundat ? Nebo si clovek koupi neco na gate a pak muze tech 50 minut popijet nebo jist a muzou mi polibit prdel -)
mozno stale davaju zdarma keksik Princ Polo, to by sa dalo jest 50 minut .. aj keby to bolo zvlastne
Dávají buchtu a vodu, takže pokud je člověk dostatečně omezeny sobec, tak může být bez rousky skoro cely let. Co jsem viděl, když jsem linku opakovaně využil, tak žádný "mikir" se mnou neletěl.
navic pak jeste byla cokoladova tycinka, uplne ok obcerstveni
Jen pro upřesnění,nevim,kdy jsi letel,ale v únoru uz tyčinky/oříšky nedávali,ale to nic nemění na tom,že na 40 minut letu je to naprosto perfektní.
eremi napsal(a):Jen pro upřesnění,nevim,kdy jsi letel,ale v únoru uz tyčinky/oříšky nedávali,ale to nic nemění na tom,že na 40 minut letu je to naprosto perfektní.
no je pravda, ze to bylo v listopadu😀
Vyborne , ja jsem radeji odepsal do Mikirova sveta -)) Pul stranky o tycinkach, to by clovek neveril jo a o buchte a balene vode a mozna i o keksiku Princ Polo :-)) To se musim zepat O Learyho jestli neplanuje taky nejakeho Prince ,ze by me mohl angazovat a Polo by mohlo jit vyhrat v losech,,,-)) a zase musel Mikir prispet do mlyna k oziveni zabavy :-))